KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Balıkçıl İlkokulu

Balıkçıl İlkokulu

Balıkçıl Köyü/Elbistan/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Düşünme, algılama, karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş, sanata, araştırma-geliştirmeye, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, bilgi ve beceri düzeyi yüksek insanlardan oluşan bir kimlikle Türkiye´nin bilgi toplumuna dönüşmesi. Kendini anlayan, gerçekçi kararlar alabilen, kapasitelerini geliştirebilen, çevresine dengeli ve sağlıklı uyum sağlayabilen ve böylece kendini gerçekleştiren; psikolojik, zihinsel, bedensel ve sosyal yönden sağlıklı nesiller yetiştirilmesi.
Misyon
Balıkçıl İlkokulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak. Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, eğitime, öğretime göre öncelik vermek,disiplinlerarası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissetirmek. Öğrencilerimizin dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamak için farklı kültür öğelerinin ve yabancı dillerin küçük yaşlarda benimsenmesini sağlamak.Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek.Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak, birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinliklere katılmak.Ulusal bayram ve anma günlerinde anlamlı etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkmalarını sağlamak,önde gelen hedeflerimizdendir.
Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati : 13:50
Soba
Belediye otobüsleri sabah, öğle ve akşam gelmektedir.
Balıkçıl Mahallesi/Elbistan
ile uzaklık: 175 km ilçeye uzaklık:13 km